LOVATECH

Uw partner in Business ICT
Business

Uw partner in Business ICT

We talk business! Bij Lovatech zijn we thuis in ICT én ondernemen. We weten wat de noden zijn, zorgen voor een vlot werkende ICT-infrastructuur en denken toekomstgericht met u mee. Logisch dat heel wat bedrijven ons al jaren het vertrouwen schenken en we gepercipieerd worden als een IT Business Partner. 

Video afspelen
ICT-audit

Start met een ICT-AUDIT

Een samenwerking opstarten?

Dat begint met een doorgedreven audit, essentieel om u goed te kunnen adviseren en ondersteunen. Op die manier brengen we uw systemen, manier van werken en wensen in kaart.

We leggen de pijnpunten bloot, documenteren uw systemen en leggen de basis voor een vlekke- en zorgeloze samenwerking. Uw IT, onze zorg.

Using computers
Visie

Onze visie? U ontzorgen

Bij Lovatech houden we niet van half werk. Wij vertrekken dan ook steeds vanuit een grondige analyse, inventariseren en documenteren en zorgen er zo voor dat we een vlekkeloze en betaalbare totaalservice kunnen bieden. U ontzorgen op het vlak van ICT is daarbij het uitgangspunt. Zo kunt u ondernemen en groeien, terwijl u geen seconde wakker hoeft te liggen van uw IT-infrastructuur. Een gerust gevoel!

Stap mee in onze visie en ervaar de kracht! 

Onze services voor organisaties

Netwerken

Netwerken zijn vandaag de dag essentieel. Vanop afstand kunnen werken, vlot toegang tot uw gegevens en de laatste inzichten: u kan niet meer zonder. Wij zorgen alvast voor een performante en beveiligde netwerkomgeving. Een omgeving die feilloos functioneert en overzicht biedt. Door een proactieve monitoring grijpen we in vooraleer problemen zich stellen, waardoor een continue werking is gegarandeerd.

Een performante IT-infrastructuur zorgt voor rust en optimale prestaties. Frustraties krijgen geen kans en doet er zich toch een probleempje voor, dan lost onze helpdesk de problemen snel vanop afstand op. Reken maar dat u en uw medewerkers dat weten te waarderen. 

Hardware

Een printer, een nieuwe laptop of een server die aan vervanging toe is?

Bij Lovatech beschikken we over een ruime voorraad aan hardware. Tijdens onze audit brengen we uw apparatuur in kaart, zodat we snel kunnen schakelen als er zich een defect voordoet. We leveren uiteraard niet enkel de hardware, maar sluiten deze ook aan zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Alle essentiële software en tools worden voorgeprogrammeerd en de tools om vanop afstand te monitoren en in te grijpen worden voorzien. Zo bent u steeds zeker van vlot functionerende hardware. 

Cloud-
diensten

Clouddiensten

Werken in de cloud? Reken op Lovatech. Goed beveiligd kunt u altijd en overal aan de slag. Wij denken mee na over de gepaste software, komen met de beste oplossingen en configureren alles tot in de puntjes. Zo geniet u van de kracht en efficiëntie van de cloud, zonder de zorgen. U werkt aangenaam en bent niet aan een locatie gebonden. Als Microsoft Partner zijn we ook perfect thuis in Microsoft Office 365, maar net zo goed bekijken we samen de mogelijkheden om met andere partners in zee te gaan. Nu het telewerken helemaal is doorgebroken wordt de cloud nog belangrijker. 

VoIP

Zorgeloos en kwalitatief bellen in de cloud, zonder de zorgen van een traditionele telefooncentrale?

Bij Lovatech installeren en integreren we VoIP binnen uw bedrijf. Zo geniet u van een optimale vrijheid en gebruiksvriendelijkheid, terwijl u niet meer met de beperkingen en kostprijs van een telefooncentrale wordt geconfronteerd. Bovendien gaan we een stapje verder dan de anderen en zorgen we voor een verdere optimalisatie, door uw VoIP te koppelen met andere toepassingen. Hierdoor wint u aan efficiëntie. 

Software

Bij Lovatech schrijven we geen software, maar houden we wel de vinger aan de pols, zodat we de best mogelijke tools voor u kunnen selecteren en integreren. Daarbij treden we op als uw partner. We bespreken uw noden, bekijken de markt en gaan voor de beste oplossing die beschikbaar is. Als partner staan we aan uw zijde zodat u weloverwogen beslissingen kunt maken en u objectief advies krijgt van een bedrijf dat met u meedenkt en door commerciële ballonnetjes prikt. 

Camera-
bewaking

Camerabewaking

Bijkomende gemoedsrust? Bij Lovatech staan we ook in voor uw camerabewaking, naadloos gekoppeld aan uw netwerk. Zo bent u zeker van opgeslagen beelden en een optimale security.

Meer weten over onze diensten, een afspraak of een voorstel op maat?

Brandjes blussen? Daar houden we niet van. Stap mee in ons verhaal, kies voor onze totaalaanpak en weet dat je steeds kunt rekenen op je IT en je IT-partners.

Lovatech
Lovatech

Waarom u kiest voor Lovatech?

Open communicatie

Bij Lovatech staan we voor een open communicatie en een directe aanpak

Veiligheid

In deze tijden is cybersecurity belangrijker dan ooit. Wij zorgen voor een optimale en up-to-date beveiliging. 

Een transparante all-in prijs

Bij Lovatech geen addertjes maar een transparante all-in prijs. Wij zijn zeker van onze oplossingen en doet er zich toch een probleempje voor dat schakelen we razendsnel vanop afstand. Onze verregaande automatisatie laat toe ogenblikkelijk in te grijpen. 

Proactieve werking

Met Lovatech loopt u niet achter de feiten aan. We grijpen proactief in, zodat u zorgeloos verder kunt blijven werken. Wij staan geruisloos aan uw zijde. 

Matchmaking

Wij houden marktgewijs de vinger aan de pols. Zo zijn we in staat samen met u de beste externe partners en oplossingen te kiezen. Uiteraard integreren we deze ook naadloos in uw IT-systemen.

Onklopbare prijs/kwaliteit

Een heldere all-in prijs maakt budgetteren makkelijk en laat u toe zorgeloos te werken. Onze strakke organisatie van professionals garandeert een onklopbare service en kwaliteit.

Onze troeven zelf ervaren?
Maak een afspraak en we bekijken een mogelijke samenwerking.

Vaccination procedure for a young girl
Zorg

‘Security’ denken ingebakken

Met Lovatech zijn we al jaren thuis in de zorg, een sector waar security uitermate belangrijk is. Het ‘security’ is er bij ons dan ook ingebakken. Als organisatie profiteert u van deze natuurlijke reflex! 

Vaccination procedure for a young girl