LOVATECH

Uw ICT-partner in de zorg

Uw ICT-partner in de zorg

De zorgsector heeft voor ons weinig geheimen. De voorbije jaren hebben we ons gespecialiseerd in ICT-ondersteuning voor de zorgsector en doorgronden we deze sector door en door. Actief in de zorgsector en op zoek naar een IT-partner die u écht begrijpt, uw sector en specifieke noden vat en beseft hoe belangrijk beveiliging is? Laten we eens praten, ongetwijfeld vormen we een sterke tandem! 

Video afspelen

Uw ICT-partner in de zorg

De zorgsector heeft voor ons weinig geheimen. De voorbije jaren hebben we ons gespecialiseerd in ICT-ondersteuning voor de zorgsector en doorgronden we deze sector door en door. Actief in de zorgsector en op zoek naar een IT-partner die u écht begrijpt, uw sector en specifieke noden vat en beseft hoe belangrijk beveiliging is? Laten we eens praten, ongetwijfeld vormen we een sterke tandem! 

Video afspelen
ICT-audit

Start met een ICT-AUDIT

Een samenwerking opstarten? Dat begint met een doorgedreven audit, essentieel om u goed te kunnen adviseren en ondersteunen. Op die manier brengen we uw systemen, manier van werken en wensen in kaart.

We leggen de pijnpunten bloot, documenteren uw systemen en leggen de basis voor een vlekke- en zorgeloze samenwerking. Uw IT, onze zorg.
Using computers
Visie

Onze visie? U ontzorgen

Bij Lovatech houden we niet van half werk. Wij vertrekken dan ook steeds vanuit een grondige analyse, inventariseren en documenteren en zorgen er zo voor dat we een vlekkeloze en betaalbare totaalservice kunnen bieden. U ontzorgen op het vlak van ICT is daarbij het uitgangspunt. Zo kunt u ondernemen en groeien, terwijl u geen seconde wakker hoeft te liggen van uw IT-infrastructuur. Een gerust gevoel!

Stap mee in onze visie en ervaar de kracht!

Onze services voor de zorgsector

Netwerken

Netwerken zijn vandaag de dag essentieel. Vanop afstand kunnen werken, vlot toegang tot uw gegevens en de laatste inzichten: u kan niet meer zonder. Wij zorgen alvast voor een performante en beveiligde netwerkomgeving. Een omgeving die feilloos functioneert en overzicht biedt. In de zorg kunt u immers geen risico nemen. 

Door een proactieve monitoring grijpen we in vooraleer problemen zich stellen, waardoor een continue werking is gegarandeerd. Een performante IT-infrastructuur zorgt voor rust en optimale prestaties. Frustraties krijgen geen kans en doet er zich toch een probleempje voor, dan lost onze helpdesk de problemen snel vanop afstand op. Reken maar dat u en uw medewerkers dat weten te waarderen. Uiteraard houden we daarbij rekening met de privacy.

Hardware

Een printer, een nieuwe laptop of een server die aan vervanging toe is?

Bij Lovatech beschikken we over een ruime voorraad aan hardware. Tijdens onze audit brengen we uw apparatuur in kaart, zodat we snel kunnen schakelen als er zich een defect voordoet. We leveren uiteraard niet enkel de hardware, maar sluiten deze ook aan zodat u er meteen mee aan de slag kunt. Alle essentiële software en tools worden voorgeprogrammeerd en de tools om vanop afstand te monitoren en in te grijpen worden voorzien. Zo bent u steeds zeker van vlot functionerende hardware.

Clouddiensten

Cloud-diensten

Werken in de cloud? Reken op Lovatech. Goed beveiligd kunt u altijd en overal aan de slag. Wij denken mee na over de gepaste software, komen met de beste oplossingen en configureren alles tot in de puntjes.

Zo geniet u van de kracht en efficiëntie van de cloud, zonder de zorgen. U werkt aangenaam en bent niet aan een locatie gebonden. Als Microsoft Partner zijn we ook perfect thuis in Microsoft Office 365, maar net zo goed bekijken we samen de mogelijkheden om met andere partners in zee te gaan. Nu het telewerken helemaal is doorgebroken wordt de cloud nog belangrijker. Vanop afstand uw dossiers regelen of een beveiligde toegang realiseren voor externen? Wij klaren de klus.  

VoIP

Zorgeloos en kwalitatief bellen in de cloud, zonder de zorgen van een traditionele telefooncentrale?

Bij Lovatech installeren en integreren we VoIP binnen uw bedrijf. Een vlotte bereikbaarheid is in uw sector immers essentieel. Terwijl u de kostprijs druk, stijgt uw efficiënte. Werken met menu’s is trouwens een fluitje van een cent, waardoor wachten geen opgave meer wordt en/of er gericht doorgeschakeld kan worden. We kunnen naadloos uw VoIP-installatie koppelen aan andere tools, waardoor u een stuk efficiënter gaat werken;

Software

Bij Lovatech schrijven we geen software, maar kennen we de markt op ons duimpje. Zo hebben een totaalbeeld van de software mogelijkheden voor de zorgsector. We kennen de tools, hebben er al heel wat geïntegreerd en kennen de valkuilen. Op basis van uw noden denken we graag met u mee en gaan we op zoek naar de beste oplossingen. Als partner staan we aan uw zijde met kennis en best practices van andere klanten. Hierdoor zijn we in staat u de meest performante tools aan te reiken die hun sporen al verdient hebben.

Camera-
bewaking

Camerabewaking

Bijkomende gemoedsrust?

Bij Lovatech staan we ook in voor uw camerabewaking, naadloos gekoppeld aan uw netwerk. Zo bent u zeker van opgeslagen beelden en een optimale security.

Meer weten over onze diensten, een afspraak of een voorstel op maat?

Brandjes blussen? Daar houden we niet van. Stap mee in ons verhaal, kies voor onze totaalaanpak en weet dat je steeds kunt rekenen op je IT en je IT-partners.

Lovatech
Lovatech

Waarom u kiest voor Lovatech?

Jaren ervaring in de zorg

Bij Lovatech hebben we al jaren ervaring in de zorgsector en kennen we de noden door en door. Opgedane kennis delen we met plezier, zodat een bedrijfszekere oplossing kunnen bieden. 

Veiligheid

In deze tijden is cybersecurity belangrijker dan ooit. Wij zorgen voor een optimale en up-to-date beveiliging.  Het “security” denken zit ons in de genen. 

Een transparante all-in prijs

Bij Lovatech geen addertjes maar een transparante all-in prijs. Wij zijn zeker van onze oplossingen en doet er zich toch een probleempje voor dat schakelen we razendsnel vanop afstand. Onze verregaande automatisatie laat toe ogenblikkelijk in te grijpen. U beschikt over één aanspreekpunt en kunt onze helpdesk vlot bereiken bij een probleem. 

Proactieve werking

Met Lovatech loopt u niet achter de feiten aan. We grijpen proactief in, zodat u zorgeloos verder kunt blijven werken. Wij staan geruisloos aan uw zijde.

Matchmaking

Wij houden marktgewijs de vinger aan de pols. Zo zijn we in staat samen met u de beste externe partners en oplossingen te kiezen. Uiteraard integreren we deze ook naadloos in uw IT-systemen. Wij kennen de meeste spelers in de zorgsector en kunnen u dan ook met de juiste partners in contact brengen. 

Onklopbare prijs/kwaliteit

Een heldere all-in prijs maakt budgetteren makkelijk en laat u toe zorgeloos te werken. Onze strakke organisatie van professionals garandeert een onklopbare service en kwaliteit.

Onze troeven zelf ervaren? Maak een afspraak en we bekijken een mogelijke samenwerking.

Business people day at modern business office
Business

Een flinke dosis efficiëntie

We mogen dan al meer dan 15 jaar gespecialiseerd zijn in de zorg, we zijn ook in heel wat andere sectoren actief. Deze business ervaring implementeren we ook in de zorgsector. Leren van andere sectoren kan verrijkend zijn en houdt vaak een efficiëntieslag in. Uw IT zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk doen werken, daar streven we naar.