Uw IT-partner voor KMO's

Bij Lovatech begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee kleine en middelgrote ondernemingen worden geconfronteerd. In de snel evoluerende wereld van technologie is het essentieel om de juiste IT-partner aan uw zijde te hebben.

Onze op maat gemaakte IT-diensten zijn ontworpen om KMO's te helpen groeien, efficiënter te werken en hun concurrentiepositie te versterken. Of u nu op zoek bent naar eenvoudige cloudopslag, geavanceerde beveiligingsoplossingen, betrouwbare hardware of een allesomvattend IT-servicecontract, wij hebben de expertise om uw behoeften te vervullen. 

Met Lovatech krijgt u toegang tot een betrokken en responsief team dat er altijd is om uw vragen te beantwoorden en uw problemen op te lossen. 

"Laat ons uw IT-partner zijn, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet: het laten groeien van uw bedrijf."

Onze diensten

Onze diversiteit aan diensten - uw oplossing voor elke uitdaging.

Basic Cloud

Onze Basic Cloud-service biedt betrouwbare en kosteneffectieve cloudopslagoplossingen voor uw bedrijf. Beheer uw gegevens en applicaties veilig en eenvoudig in de cloud.

Custom Cloud

Met Custom Cloud kunt u uw cloudomgeving aanpassen aan de specifieke behoeften van uw organisatie. Krijg toegang tot krachtige en flexibele cloudresources die zijn afgestemd op uw eisen.

Server + Cloud

Combineer de kracht van lokale servers met de schaalbaarheid van de cloud. Onze Server + Cloud-oplossing biedt een naadloze integratie van lokale en cloudinfrastructuur.

Service Contract

Met ons Service Contract kunt u rekenen op proactieve ondersteuning en onderhoud voor uw IT-systemen. Minimaliseer uitvaltijd en maximaliseer de prestaties met onze deskundige diensten.

Security

In een wereld die sneller en sneller evolueert, is security al lang niet meer overbodig. Daarom is dat voor ons ook meer en meer een stokpaardje. Firewall, Antivirus, Microsoft Defender, ... Wij installeren en beheren alles voor jullie.

VOIP-telefonie

Een goede communicatie is essentieel. Als u geen behoefte meer heeft aan een lokale telefooncentrale, dan biedt onze VOIP-telefoondienst de ideale oplossing voor u. Uw telefooncentrale bevindt zich in de cloud en u profiteert van alle mogelijke functies!

Andere diensten

Naast onze kernservices bieden we ook een scala aan aanvullende IT-diensten om uw bedrijf te ondersteunen, waaronder internettoegang, WiFi-installatie, VOIP-telefonie, Office365-implementatie en hardwarevoorziening. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze diensten en hoe ze uw bedrijf kunnen helpen.

Op zoek naar een IT-partner?

Wij zijn slechts een klik verwijderd.