Over ons

U volledig ontzorgen op het vlak van IT, daar streven we naar. Zorgen dat uw systemen, netwerken en IT-infrastructuur optimaal functioneren en u en uw medewerkers ten volle ondersteunen in uw ondernemerschap, praktijk of organisatie: daar gaan we voor, dag na dag. IT moet u stimuleren, niet frustreren.

Specialist in healthcare

Naast het ondersteunen van tientallen KMO’s in de meest diverse sectoren zijn we bij Lovatech ook al jaren gespecialiseerd in healthcare. Als de IT-specialist voor artsen, rusthuizen, medische centra, … zijn we thuis in de medische sector en geniet u van onze expertise en best practices. 

15+

Jaar ervaring

400+

Klanten

300

Klanten in healthcare

Een partnership op lange termijn

Bij Lovatech zorgen we al meer dan 20 jaar voor zekerheid en aangenaam werken. Uw IT moet u en uw medewerkers immers het leven vergemakkelijken, niet zuur maken. Uitslaande brandjes daar zijn we niet wild van, dus bij Lovatech gaan we proactief, structureel en op lange termijn te werk. Een grondige analyse, een continue monitoring, verregaande automatisatie en samenwerkingen met de meest uiteenlopende partners liggen aan de basis van onze klanttevredenheid en ons succes. 

Meer dan 400 klanten, waarvan ongeveer 300 in healthcare, rekenen dagelijks op ons. Dat vertrouwen willen we niet beschamen, maar elke dag opnieuw verdienen. 

Efficiëntie, gebruiksgemak en security zijn onze stokpaardjes. Daarbij hanteren we glasheldere tarieven en zorgen we voor oplossingen op maat. Geen twee klanten zijn gelijk en maatwerk zit ons in de genen.

Toekomstgericht meedenken

Lovatech is meer dan een IT-leverancier. Beschouw ons gerust als een businesspartner, die met u meedenkt, garant staat voor een projectmatige aanpak en met u mee aan tafel schuift wanneer er strategische IT-keuzes gemaakt dienen te worden. We leggen pijnpunten bloot, buigen ons over structurele oplossingen en houden steeds rekening met toekomstige evoluties. Zo wordt u volledig ontzorgd en wordt u begeesterd door onze passie voor IT. 

State of the art tools zorgen voor een permanente monitoring en laat ons toe snel in te grijpen wanneer nodig. Maar liever gaan we proactief te werk en voorkomen we ongemakken. En ontstaat er toch een probleempje, dan helpt onze vlot toegankelijke helpdesk u vanop afstand verder. En nee, er volgt geen torenhoge factuur, want alles is netjes in uw serviceovereenkomst inbegrepen.

"We houden voortdurend de vinger aan de pols en volgen de ontwikkelingen op de voet. Daarbij werken we samen met een waaier aan partners en systemen, om u de best mogelijke IT-oplossing aan te bieden."

Op zoek naar een IT-partner?

Wij zijn slechts een klik verwijderd.