Uw IT-partner in de zorgsector

In de snel evoluerende wereld van de gezondheidszorg is het cruciaal om te kunnen vertrouwen op efficiënte en veilige IT-oplossingen. Bij Lovatech begrijpen we de unieke behoeften en uitdagingen van de zorgsector.

Onze op maat gemaakte IT-diensten zijn ontworpen om zorginstellingen te ondersteunen bij het verbeteren van de kwaliteit van de patiëntenzorg, het stroomlijnen van processen en het waarborgen van de naleving van de regelgeving. Of u nu een ziekenhuis, een huisartsenpraktijk of een zorginstelling beheert, we hebben de expertise om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze diensten omvatten niet alleen betrouwbare cloudopslag en proactieve ondersteuning via het servicecontract, maar ook gespecialiseerde ondersteuning voor medische software, geavanceerde VOIP-telefonie voor effectieve communicatie, en wachtkamerschermen om de patiëntervaring te verbeteren.

Hebt u specifieke vragen of behoeftes, neem dan contact met ons op. We zullen samen met jullie nadenken over de best mogelijke oplossing.

"Met Lovatech als uw IT-partner, kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: het bieden van hoogwaardige zorg aan uw patiënten."

Onze diensten

Onze diversiteit aan diensten - uw oplossing voor elke uitdaging.

Care Cloud

Onze Care Cloud, is een pakket dat in samenwerking met onze klanten is bedacht. Dit pakket omvat de nodige diensten om zo efficiënt mogelijk uw beroep te kunnen uitoefenen. Wij helpen u veilig en efficiënt uw medische programma's te gebruiken en beschermen hierbij uw gegevens. We begrijpen de gevoelige aard van medische informatie en zorgen voor strikte naleving van privacyregels.

Service Contract

Ons Service Contract voor de medische sector biedt proactieve ondersteuning en onderhoud voor uw IT-systemen. We begrijpen de kritische aard van medische praktijken en zorgen voor minimale uitvaltijd en maximale prestaties van uw IT-infrastructuur.

Security

In een wereld die sneller en sneller evolueert, is security al lang niet meer overbodig. Daarom is dat voor ons ook meer en meer een stokpaardje. Firewall, Antivirus, Microsoft Defender, ... Wij installeren en beheren alles voor jullie.

VOIP-telefonie

Betrouwbare communicatie is essentieel in de medische wereld. Onze VOIP-telefoniediensten bieden heldere en veilige communicatie, waar en wanneer u die nodig heeft.

Wachtkamerscherm

Verbeter de patiëntervaring met dynamische informatie via wachtkamerschermen. Houd uw patiënten geïnformeerd over wachttijden, gezondheidstips en belangrijke mededelingen.

Expertise en Support voor Medische Software

Ons deskundige team biedt gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding bij het gebruik van medische software. We zorgen ervoor dat uw praktijk optimaal profiteert van deze tools.

Andere diensten

In onze toewijding aan de medische sector gaan we verder dan standaarddiensten. We begrijpen dat artsen specifieke behoeften hebben, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen. Van essentiële hardware, zoals laptops voor mobiel gebruik, vaste computers en hygiënische toetsenborden en muizen, tot geavanceerde printers, monitors en netwerkconfiguraties - we leveren de technologie die u nodig heeft om naadloos te kunnen werken. Uw succes is onze prioriteit.

Op zoek naar een IT-partner?

Wij zijn slechts een klik verwijderd.